Byen der aldrig sover

6

Skal du op til den kommende danske indfødsretsprøve? Så er du helt sikkert allerede godt i gang med alle forberedelserne til den kommende danske indfødsretsprøve. Men måske tiden allerede er knap for dig? Eller måske du godt bare kunne bruge nogle ekstra timer i døgnet, til at forberede dig til den kommende danske indfødsretsprøve i?

Hvis du står og skal op til den kommende danske indfødsretsprøve, eller du måske allerede er godt i gang med forberedelserne til den kommende danske indfødsretsprøve – så skal du tage en tur til byen der aldrig sover, også kendt som New York.


New York

Hvis du står og skal op til den kommende danske indfødsretsprøve, eller er i gang med forberedelserne til kommende danske indfødsretsprøve – skal du tage til New York, fordi byen aldrig sover.

Det vil sige, at du pludselig vil få nogle ekstra timer i døgnet, til at forberede dig til den kommende danske indfødsretsprøve.

Det skal du opleve i New York

Nu hvor du alligevel er i New York for at forberede dig til den kommende danske indfødsretsprøve, er der nogle ting du bliver nødt til at se imens du er der.

For hvorfor ikke opleve noget kulturelt, shoppe en smule, få noget lækkert mad, få en skønhedsbehandling og tag til fest imens du nu er der?

Kunst og kultur

Skal du opleve noget kulturelt imens du er i New York, skal du se byen fra den anden side. 

Du kan tage den lille transport færge der sejler til East River. Minifærgen sejler mellem Manhattan, Long Island City og Brooklyn. Den giver dig virkelig mulighed for at opleve Manhattans imponerende skyline fra vandet. 

Du kan bruge en hel dag på det, ved at tage færgen til Williamsburg om formiddagen, gå en lang tur, spis frokost og efterfølgende tage færgen til Brooklyn Heights. For efterfølgende at afslutte dagen med at gå tilbage til Manhattan over Brooklyn Bridge.

Og ikke nok med det, så er færgen faktisk billigere end Uber…

En anden ting du kan lave, er at besøge Noguchi Museumshaven i Long Island City. Haven er fyldt med skulpturer og installationer kreeret af kunstneren Isamu Noguchi, som er en af verdens mest roste skulptører.

En bonus er, at her ikke er fyldt med turister som der jo er mange steder i New York.

Galleriet David Zwirner er også et besøg værd. Det er et nyt galleri fyldt med internationale kunstværker. Deres udstillinger skifter ovenikøbet hver sjette uge, så der er altid nyt kunst at se på.

Du kan også besøge en af de mange rooftops, som New York især er kendt for. Rygtes siges, at New York har lige så mange rooftops, som Danmark har regnvejrsdage…

Ian Schragers hotel, Public Hotel har især en populær tagterrasse. Derfra har du virkelig mulighed for at se New York fra toppen af.

Skønhedsbehandlinger

Nu hvor du alligevel er i New York, bliver du næsten nødt til at forkæle dig selv lidt. En skønhedsbehandling eller et blow dry er i hvert fald en anbefaling værd. 

Hvis du vil have den bedste af slagsen, skal du besøge en af New Yorks bedste blow dry-barer, nemlig salonen Prema Hair på Lower East side.
De styler ovenikøbet også de helt store stjerner og byder altid på et glas vin eller kaffe.

Du kan også besøge Higher Dose i New York. Det er en infrarød sauna, som healer og detoxer dig indefra. Så hvis du virkelig trænger til ro og sund hud, samt at få svedt toksinerne ud – så er dette stedet.

Her skal du spise

Når du skal spise i New York, bliver du nødt til at besøge Omar’s Restaurant, bar og lounge i West Village.

Her kan du nemt komme til at sidde, side om side med en masse kendisser.

En anden mulighed er den franskinspireret bistro som er mikset med en happening hipster scene, nemlig Juliette. 

Her kan du både sidde indendørs, eller ude i den overdækkede have eller på den skønneste tagterrasse. 

Du kan både få brunch og drinks her.

Den gemmer sig på en lille sidegade i hjertet af Williamsburg, men er bestemt et besøg værd.

Shopping

Er du i New York bliver du selvfølgelig nødt til også at shoppe lidt… Og hvorfor ikke gøre det i en af New York’s mange lækre butikker og vintagebutikker? 

Både Barneys og den nye Glossier butik, som netop er åbnet – er et besøg værd.

Overnatning

Hvis du nu alligevel skulle få brug for at sove lidt en gang imellem, er 11 Howard Street Hotel i den sydlige del af Soho stedet.

Det er ovenikøbet designet af danske Space Copenhagen, og er et af Down-towns mest populære hoteller. 

Det er tidsløst, dansk, minimalistisk og med en perfekt beliggenhed tæt på de bedste restauranter, barer og shopping muligheder.

En bonus er, at den danske Oliver Gustavs indretningsbutik ligger i hotellets lobby.